Berumahtangga

Daisypath Anniversary tickers

TQ!

Our Heroin

Lilypie First Birthday tickers

nuffnang

27.8.12

Fuhhhhhhhhhh !!!

Salam Syawal
Rasa tak terlambat lagi nak wish Happy Eid Mubarak to Uolls
Fokus beraya entah kemana
Lebih fokus pd si tecit dalam perut neh
Tapi masih kenal lagi la ketupat rendang. Heeeee

Current update @36Weeks
~> Tido semakin tak lena, baby suke main golek2 time ibu dia nak lena
~> Perut suke mengeras, tak kira waktu dan dmana berada, paling x bole blah time tito. Buat ibunye terjaga.
~> Lutut kanan saket T_T . susah nak bangun.
~> Kaki bengkak yg amat kalo bjalan sakan
~> Bag for ibu n baby da get ready !! Tinggal masuk bonet kete je .
~> Alergik pada daging n santan (Rasa mual)
~> Botol2 TAK sterilize lagi >.< hehehe
~> Muka semakin berminyak 
~> Perasaan Nervous membuak2
~> Perut rajin memulas. Lagi2 pas makan. maka si ibu perasan rasa dah nak bsalin . Hee
~> Baby gerak ok. dengan penuh kesopanan. Lagi2 bila Ibunye pas makan.

Semalam time packing bag for hospital, rasa nervous lain macam
Selalu berfikir bagaimana sakit yang dimaksudkan
Thnkz pd kawan2 yang brainwash to b positive
FYI, sy susah nak kna sengugut, so kalo org kata ianya lagi sakit dr senggugut, maka dgn itu sy akan k'blur'an
Papepun, doa selalu sy panjatkan pd-NYA agar dipermudahkan urusan
Air selusuh yang hubby buat da abis, Need to refill plsss

NERVOUS to be a wifey, BUT .......
It cannot challenge my NERVOUS to be a mother...... Thats true !

6 comments:

  1. Agaknya perut memulas2 sebab kita banyak makan kot? Haha..lagi2 raya ni..memang kaw2 la hentam rendang nasi impit bagai..pastu bila da memulas kita pasan nk beranak..haha..adoii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekekekek.tu la. over xcited. hehehe.

      Delete
  2. tula..x taw cmne rase nk bersalin tu...nurse slalu asek igtkn je..tp,kite bkn taw pape pn...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn. silap2 nurse tu pun masih anak dara. hehe

      Delete
  3. InsyaAllah... tiba masa mmg tau sendiri ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang