Berumahtangga

Daisypath Anniversary tickers

TQ!

Our Heroin

Lilypie First Birthday tickers

nuffnang

29.11.12

Macam-macam cerita

Assalam semua
Kembali bersiaran
Puhhhh rindu banget nk mencoret pasal anak sendiri =)
Juz to sharing the moments =)
Actualy dalam pale hotak byk sgt nak dcoretkan
Tapi tak dan busy.busy.busy
Busy ngn kerja hakiki sbg ibu, isteri n pekerja

Ok.1st of all nak cerita about Rezeki besar!
Lahir nye Imaan Adelia adalah rezeki yang paling besar buat me n hubby
Setelah lahirnya zuriat idaman kami ni, rezeki kerja menyusul
Alhamdulillah,berkat kesabaran sy sudah mendapat jawatan tetap
Sangat2 hepy tak terkata. Terima berita masa kat hospital lagi masa deliver si comel sy tu =)
Syukur tak terkata :)

2nd - about my breastfeeding journey
Alhamdulillah still fully breastfeed adelia
So far tak amik lagi supplement
Juz ikut advice from senior2 kat KIM
Thank you so much!
Stok ? Alhamdulillah setakat nak cover stok utk Adelia for a weeks
Sy tahu kna bykkn lagi stok .Sekarang tgh berusaha merajinkn diri mengepam
Seriously, i need Freestyle!

3rd - Imaan Adelia skrg suke buat muka comel
Muka mintak cium banyak kali !!
Arghhh geram rasa nak balik skrg jugak!
Masuk 2bulan je tiap2 pagi bangun and senyum tunjukkan lesung pipit dia tu!!
Saja jek tak nak bagi ibu dia g keje kan !
Dari lahir hingga sekarang, Imaan Adelia tak banyak ragam
And ibu dia ni tak pernah langsung berjaga malam
Malam dia akan bangun sekali je utk mintak susu
Itupun rengek2 manja n bila sumbat terus diam =)
Tapi kadang-kadang tak bangun pun. Pampers kuyup cmner pun stil tido =)
Alhamdulillah....
Waktu tido dari lahir sampai skrg ikut waktu ibu dia =)
Last timbang berat dia at 2months check up = 4.4kg
Everything is normal

Oklah. setakat ni je.
Kerja berlambak tgh tunggu tu =)
Till Then
Jom layan gambo Budak mintak cium nhh!!


Time akikah and potong jambul @40days old
sebelum di mutak kan =)


Latest pic !

22.11.12

Published with Blogger-droid v2.0.9
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang