Berumahtangga

Daisypath Anniversary tickers

TQ!

Our Heroin

Lilypie First Birthday tickers

nuffnang

4.7.12

Baby Feeding - 90% DONE!

Assalam,
Hari ni sangat hepy coz barang yang dibeli ngn sis Yusra da dapat !!
Baby feeding item ni diperlukan lebih awal coz sy sdg belaja utk Fully BF
Bila da ade brg2 ni depan mata, praktikal dpt dijalankan. Muahahaha
Bukan ape, nak la kenal2 n mesera2 dulu dgn feeding item ni
Semoga jalinan kerjasama pd akan dtg ade hasilnya
Semoga ALLAH permudahkan jalan sy


  • Feeding bottle - sy da terjatuh hati dgn botol avent design baru tu, tapi tommie tippie tetap dihatiku, Now tgh usha2 price. so far giggles more cheaper
  • Teat for medium flow & fridge hold dlu coz x nampak lg keperluan tu.
  • Strelizer tak yah beli dulu coz guna air panas sudah mencukupi ! Jimat duit!
  • Soothers lak hubby x prefer and mgkin in KIV list
storage bag ni sy beli satu jek utk kegunaan simpan susu time office hour.Storage bottle yg awesome coraknye ! dlm beg ni leh muat 6-8 botol je kot. ok la kan, kalo production meningkat leh beli lg. murah tau beg ni!

Storage bottle. beli 2 kotak. 1 kotak ade 10 kot. kalo production meningkat maybe beli lg. tapi x pe, kat umah byk bekas kosong. and beli storage bottle ni percuma storage plastic tau. tapi jgn la expect byk. heeee

item ni sgt penting utk carrier woman ye. Dia akan berpasangan dgn storage bag yg mana dpt bg susu bertahan 10 - 12 hrs. sy beli 2 kotak. 1 kotak ade 3 pcs.

Yaa!! sperti tertera disitu! kawan baik kpd mak sy la nnt utk panaskan stok susu. Heeee

This one plak for Ibu !! Saya beli 3pcs. esok nak terus pakai. heeee

Ok , Thats all for today !!
Now tgh tggu breast pump pulokk!
Order dgn sis Nuriz
Oh lupe total lost wif sis yusra =  280rm

ok Till then. xoxo

3 comments:

  1. wahhhh...gud luck yang...mcm x lama jer lagi tuh..

    ReplyDelete
  2. aaa..lamanye tak nmpk sume2 ni.. rindu moment bf airell..all the best! mental kene kuat, itu yg penting:) masa dlm pantang, buat stock byk2.. kalau ade rezeki, beli deep freezer..puas ati dpt byk stock milk..kot2 masa milk production low, ade penyelamat dlm freezer:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang